TYVSTART PÅ SOMMEREN

  • Dato: 22.05.20 - 29.05.20
  • Skip: ANTHEM OF THE SEAS
  • Lengde: 7 dager
  • Pris fra kr 7 995,-

Bli med og tyvstart sommeren på en eksklusiv, men meget rimelig måte. Bli med til nye uvante men meget spennende destinasjoner. Anthem of the seas er kanskje blant den flotteste og ikke minst mest påkostede, og nyeste skipsklassen til RCCL.

REISEN

Bli med og tyvstart sommeren på en eksklusiv, men meget rimelig måte.  Bli med til nye uvante men meget spennende destinasjoner.  Anthem of the seas er kanskje blant den flotteste og ikke minst mest påkostede, og nyeste skips klassen til RCCL.  Ikke for stor, og ikke for liten. En slags hybrid mellom Rccl og Celebrity cruise med tilbud en ikke finner andre steder. Her er alle lugarer av superior kvalitet, selv de innvendige har balkong utsikt, (Virtuell) og en vil se ut i virkeligheten.

Så får du en start pris som egentlig er fantastisk av oss, med et skreddersydd behagelig opplegg.  Her bør du ikke se deg råd til å la være å bli med, om du skal oppleve ekte cruise noen gang.

Dessuten er det det siste cruiset med RCCL S.Solberg vil være reiseleder og ansvarlig for, før pensjons avgang og full tilbaketrekning fra reiseklubben.

Vi avslutter med et knall pris tilbud etter 34 års drift.

PROGRAM

Fredag  22 mai 2020

flyr du fra Norge og til London.  Du ordner selv flybillett og kan selvfølgelig selv bestemme om du vil ha et opphold i London før eller etter, for egen regning. ( I øyeblikket finner du t/r billett på nett, ned mot kr 1200 kr  pp m koffert, og fra kr 2600 pp f.eks t/r fra Alta disse datoer..(Du kan å bruke morgenavgang lørdag 23 mai.fra Oslo til Gatwick!)

Vi hjelper med flybestilling og pris om man ønsker det.

 

Oppmøte og innsjekk på Hilton hotell på Gatwick Airport.  Her vil du etterhvert treffe reiseleder S.Solberg. (Obs, det går Shuttle buss mellom Heathrow og Gatwick om du lander der!) 

 

Lørdag 23 mai etter frokost hotell kl 10.15 er det transport og avgang fra hotell lobby til Southampton og direkte til Skip.  Reiseleder info om reisen underveis.

Vi går om bord i fantastisk flotte Anthem of the seas for lugar sjekk, og lunch.

Spennende avseiling og middag på kvelden.


Søndag 24 mai

Vi ankommer LE HAVRE Frankrike kl 07.00 om morgenen. Spennende by   med god kontakt til Paris.  Du har god tid til besøk begge steder.   Vi har ikke avgang før kl 21.00 på kvelden.

Kanskje du heller ønsker å bare benytte skipet og alle fasiliteter om bord?  Du kommer og går akkurat som du vil.  Alt om bord er åpent med innkluderte mat tilbud ol også under landligge.

 

Mandag 25 mai

Deilig avslappende dag til sjøs.  Uansett vær kan du bruke spa og eventuelt ute eller inne basseng. Dagen er fylt med aktivitets og mat tilbud om bord.

Hva med å prøve fallskjerms simulator?  Ikke en rynke igjen uansett alder etter det!  Ta med fotball skoa, for vi skal prøve fotball i aulaen om bord. Jo, du leser rett!  Kanskje du heller vil teste kjøreferdighetene i en radio bil?

 

Tirsdag 26 mai

Vi ankommer Bilbao Spania. kl 09.30 . Byen og omegn byr på masse historie og opplevelses muligheter både for den aktive og passive.  Masse valg muligheter og vi ligger her helt til kl 22 om kvelden.

 

Onsdag 27 mai

Vi ankommer spennende Gijon Spania kl 09.00.

Masse utflukter å velge mellom helt til avgang kl 17.00

 

Torsdag 28 mai

Deilig dag til sjøs med mat, snacks, aktivitets tilbud mm.

Kanskje en tur på spa frister?

 

Fredag 29 mai

Etter en god og lang frokost om bord blir det frakt til Gatwick Flyplass for hjemreise til Norge.  Avgang Skip kl 09.30 og ankomst flyplass ca 12.00.

PRISER

Fra kun kr 7 995,- pp (I dobbeltrom og lugar)

Pris er billigste fra pris med begrenset tilgjengelighet og kan øke senere.

 


Tillegg;

Balkong lugar: Kr 2260 pp.

3 og 4 person i samme lugar og rom kr 5 995,- 

Singel  tillegg kr7235,-


Pris innkl:

1 natt Hotell m plass i D.Rom HILTON GATWICK m. Frokost.

Reiseleder som beskrevet

Transport Hotell og til Skip Southampton.

6 netter cruise med plass i innvendig dobbel lugar m virtuell balkong etter rederis regler og betingelser.

Alle måltider på varierte steder om bord samt snack som kaker, is, div drikke, samt div fritids aktiviteter om bord som Theater, underholdning, gym, med mye mer.

Transport Skip-Gatwick flyplass.

 

Ikke innkl:

Fly

Alkohol/mineralvann

Spesial restauranter om bord.

Utflukter

Personlig service som spa behandlinger mm som beskrevet på rederis web side.

BETINGELSER

Ikke refunderbart Depositum kr 2000 pp må betales til reiseklubbens kto senest 14 dager etter bestilling. Reiseklubben sender ikke ut regning på depositum.  Dette er bestillers ansvar å betale.

Full betalings faktura minus innbetalt depositum, vil derimot bli sendt til bestiller ca  50 dager før avreise.

Avbestilling 65 dager før avreise belastes depositum.

Avbestilling 65 til 30 dager før avreise belastes 50% av reisens pris.

30 dager før avreise ingen refusjon.

Gyldig pass er påkrevd.

FILMER


Booking og forespørsel