SPESIAL AVSLUTNINGSCRUISE

  • Dato: 11.11.20 - 24.11.20
  • Skip: OCEANIA RIVIERA
  • Lengde: 13 dager
  • Pris fra kr 24 950,-

FOR DEG SOM ER VOKSEN OG KREVER DET ABSOLUTT BESTE AV BÅDE MAT, SERVICE OG DESTINASJONER TIL EN LEVELIG PRIS!

(Pris er first come and first serve, og betinger ledig kapasitet på bestilling! Meget begrenset plass til fra pris.)

FILMER


REISEN

Oceania Riviera er et skip i det øvre luxus segmentet. Skipet passer desidert best for aktive voksne. Dette er et mindre men virkelig nydelig og relativt nytt skip med mere plass, og en høyoktan mat opplevelse både ute og inne, du ikke vil oppleve eller få på mer tradisjonelle cruise.  Her trenger du heller ikke tenke på kvalitets vin, mineralvann eller long drink regningen, da den er inkludert i prisen på vår tur.  Til og med spesial restaurantene er gratis og inkludert, man bestiller bare bord.  Også anløpshavnene er litt utenfor masse industrien.  Har du høye krav til komfort, mat og opplevelser skal du benytte deg av denne opplevelsen og dette tilbudet, som er lavere i pris enn det vanligvis bruker å koste!  S.Solberg går av med pensjon og trekker seg ut av reiseklubben etter denne turen og overlater roret til Finnmarkslaget alene.   For de som har reist med oss før, er dette sjansen til å få prøvd noe du ikke har opplevd før med oss.  En gang i livet bør en unne seg det beste!  Bli med S.Solberg på en verdig avslutning på 34 års drift!

PROGRAM

Onsdag 11 nov 2020
Du ordner selv fly til Miami. (På nett ligger t/r pris fra Oslo på under 4000 kr pp for disse datoer pdd.) Du må senest lande i Miami onsdag 11 nov, hvor du kort og godt selv ordner taxi til vårt hotell på Miami Beach.  Vi skal bo på godt hotell i to netter som du får adresse og navn på etter bestilling. Her vil du og treffe reiseleder Stig Solberg.

12 nov
Hotell Miami Beach m opplevelser.
13 nov
Kl 12.00 er det avgang og transport til skip fra hotell.  Vi sjekker inn på vår utvendige lugar. (Se web side til rederi. Lugar har panorama vindu ala french balkong.) Utvendig lugar er like stor som balkong lugar, men det er begrenset antall av disse.   Vi starter turen med felles lunch utendørs, om vær og plass tillater det, etterfulgt av en kort intro og omvisning om bord av reiseleder. Allerede ved lunch vil du merke at ting er annerledes enn du er vant med!  Atmosfære og klesstil er likevel generelt uformell.  Selv om du har reist med oss før med gode opplevelser, tror vi at du umiddelbart vil få en god følelse og forventning for dagene fremover.
14 nov
Til sjøs
15 nov
Til Sjøs
16 nov Gustavia St Barths   09.00 -18.00
17 nov
Fort De France Martinique  08.00-19.00
18 nov
Casteries St Lucia  08.00 - 18.00
19 nov
St John Antigua  08.00 – 17.00
20 nov
San Juan PR  08.00 – 16.00
21 nov
Puerto Plata DR  09.00 -18.00
22 nov
Til Sjøs
23 nov.
Ankomst Miami.  Etter frokost blir det tur til Bay Side før turen går opp til flyplass og hjemreise.
24 nov
Ankomst Norge.

PRISER

Fra pris pp kr 24 950.

Tillegg:

Balkong lugar:  fra kr 3 500 pp.

 

Prisen innkl:

2 netter hotell m plass i dobbelt rom Miami Beach.

Reiseleder

Transport hotell-Skip

10 netter cruise m plass i dobbelt utvendig lugar.

Obligatorisk tips.

Alle måltider, båtens drikkepakke. Spesial restauranter mmm.

Prisen innkl ikke:

Fly

Måltider hotell

Utflukter

Massasje, spa og personlige tjenester.

BETINGELSER

Bindende påmelding. Man må ringe eller maile oss for forespørsel og bestilling.  Vi har her et meget begrenset antall plasser til disposisjon.
Ikke refunderbart depositum på kr 2000 kr pp skal betales oss innen 14 dager etter bestilling.  Reiseklubben sender ikke ut regning på depositum. Den reisende ansvarer selv for at dette blir gjort rett.
Sluttfaktura minus innbetalt depositum sendes av oss  ca 50 dager før avreise.
Avbestilling opp mot 61 dager før avreise belastes depositum
Avbestilling 61 til 30 dager før avreise belastes 50% av pris.
Avbestilling 30 dager eller senere før avreise, ingen refusjon.
 

Booking og forespørsel