Skip to main content

STIG SOLBERG GÅR AV I 2020 OG TREKKER SEG UT AV REISEKLUBBEN

Undertegnede går av med pensjon fra både arbeidsliv og reiseliv. 34 år med tilbud og tjenester til medlemmer og andre reisende er nok. Men man går ikke av støy fritt, men med et BOOOM av spesial tilbud.

Til våren har vi skaffet frem et pris og kvalitets tilbud hvor hvermansen kan både ha råd til å oppleve et ekte cruise på kanskje RCCLs flotteste og nyeste skips klasse.  Billigere 7 dagers tur med alt som er inkludert til slik kvalitet, skal man lete lenge etter i dag, med skyhøy dollar og euro kurs!  Alle er invitert med, venner som uvenner!

Apropos kvalitet, i nov 2020 avslutter vi historien med noe helt nytt i Fio Reiseklubbens historie.  Vi prøver oss med det aller beste!  Ikke noe som nødvendigvis passer alle og alles lommebok. Egentlig mest for oss som omsider er kommet i voksen alder.  Sånn sett skal da alle være ivaretatt selv om vi har begrenset plass til gitt pris her.  Men for de som kanskje vil ha en en gang i livet opplevelse er dette rett pris og mulighet, for vanligvis koster dette mye mer. Men vær snar, for vi er ikke alene om dette tilbudet, og fra prisen forsvinner nok fort i dette tilfellet!

Hva fremtiden vil bringe for FIO Reiseklubben er det bare Finnmarkslaget i Oslo som kan noe om. De overtar og vil beslutte alt gjennom sin minoritets eier andel, som nå blir hoved andel. Det gir de en god avkastning og startkapital på nær seks sifret beløp for et relativt lite og passivt engasjement. Personlig håper jeg de vil drive tilbudet til medlemmer videre med nytt og friskt blod og nye perspektiv om de kan.

Jeg vil benytte anledningen til å takke noen fantastiske medarbeidere, medreisende, leverandører og andre samarbeidende for en spennende og givende tid sammen. 34 års drift er lenge i denne bransjen. Så håper jeg å møte noen av dere på de siste turene.  Og hvis ikke, takk for turen alle sammen!

Stig Solberg

Disp

FIO Reiseklubben